, Imieniny:
Jesteś na: Aktualności WNIOSEK O WPIS ZAKŁADU DO REJESTRU...

Aktualności

owoce i warzywa
Opublikowano: 28-07-2023

WNIOSEK O WPIS ZAKŁADU DO REJESTRU ZAKŁADÓW PODLEGAJĄCYCH URZĘDOWEJ KONTROLI ORGANÓW PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI SANITARNEJ

Ikona docxWNIOSEK O WPIS ZAKŁADU DO REJESTRU ZAKŁADÓW PODLEGAJĄCYCH URZĘDOWEJ KONTROLI ORGANÓW PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI SANITARNEJ, plik: Rozszerzenie: docx, Rozmiar: [14.71 KB]

Ulotki do pobrania:

Ikona pdf KOMUNIKAT PAŃSTWOWEGO POWIATOWEGO INSPEKTORA SANITARNEGO W LUBARTOWIE W SPRAWIE DZIAŁALNOŚCI ROLNICZEJ OBEJMUJĄCEJ PRODUKCJĘ PIERWOTNĄ, DOSTAWY BEZPOŚREDNIE ORAZ ROLNICZY HANDEL DETALICZNY, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 277,79 kB ]

Ikona pdf WYMAGANIA DLA PODMIOTÓW ZAJMUJACYCH SIĘ DOSTAWAMI BEZPOŚREDNIMI, W TYM ZBIOREM RUNA LEŚNEGO: NP. GRZYBÓW, OWOCÓW JAGODOWYCH, ZIÓŁ., plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 14,54 MB ]

Ikona pdf Ulotka dla rolników pestycydy, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 152,53 kB ]  

Ikona pdf Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 6,47 MB ]

Ikona pdf Podstawowe zasady zapobiegania zakażeniom mikrobiologicznym owoców i warzyw obejmują, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 93,66 kB ]  

Ikona pdf Ulotka dot zasad bezpiecznej produkcji i przetwórstwa owoców i warzyw, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 0,57 MB ]

Ikona pdf Główne czynniki ryzyka mikrobiologicznego dotyczące patogenów w świeżych owocach i warzywach, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 359,04 kB ]  

Ikona pdf Technika higieny rąk przy użyciu mydła i wody , plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 165,45 kB ]

Ikona pdf Technika higieny rąk przy użyciu środka na bazie alkoholu, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 284,02 kB ]  

Ikona pdf JAK UNIKNĄĆ ZACHOROWAŃ WYWOŁANYCH PRZEZ CHOROBOTWÓRCZE ESCHERICHIA COLI, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 258,72 kB ]  

Ikona pdf PODSTAWOWE INFORMACJE DOTYCZĄCE NOROWIRUSÓW , plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 355,75 kB ]

Ikona pdf PIĘĆ KROKÓW DO BEZPIECZNIEJSZEJ ŻYWNOŚCI, plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 119,44 kB ]

Ikona pdf KOMUNIKAT PAŃSTWOWEGO POWIATOWEGO INSPEKTORA SANITARNEGO W LUBARTOWIE W SPRAWIE WYTYCZNYCH DOT. OGRANICZENIA RYZYKA MIKROBIOLOGICZNEGO W ODNIESIENIU DO ŚWIEŻYCH OWOCÓW I WARZYW NA ETAPIE PRODUKCJI PIERWOTNEJ POPRZEZ PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY , plik: Rozszerzenie: pdf, Rozmiar: [ 286,88 kB ]

 

 

 

 

 

 

 

Powrót